Obrovský objev anglického kardiologa o nadváze, srdečních a cévních chorobách!

1526
Sdílejte

Pokračování na další straně

Stále více lékařů a výzkumníků podporuje skutečnost, že konzumace cukru způsobuje obezitu a zvyšuje pravděpodobnost několika onemocnění. Viditelným důkazem je, že více než 23 % obyvatel Švédska dodržuje dietní pravidlo, při kterém je do těla povoleno vyšší množství tučných jídel a minimální množství sacharidů. Švédský specialista Dr Andreas Eenfeldt  také doporučuje stravu bohatou na tuky a nízký obsah cukru. Uvedl, že mnoho lékařů tvrdí, že tento způsob stravování je „časovanou bombou“, přesto obézních lidí na celém světě přibývá, výjimkou je pouze Švédsko.

Lékaři ve Švédsku prokázali, že tento typ stravování je ideální pro udržení zdraví a udržení správné hmotnosti . Strava bohatá na tuky a s nízkým obsahem cukru pomáhá nejen zbavit se přebytečných kilogramů, ale také snižuje riziko srdečních a cévních onemocnění u lidí s nadváhou. Dále v roce 2014 proběhly v Cambridge dvě studie, které ukazují, že pokud konzumujeme mléčné výrobky bohaté na nasycené mastné kyseliny v menším množství, snižuje se šance na rozvoj diabetu 2. typu a kardiovaskulárních onemocnění.

Kam dál?

Nejhorší polohy na spaní: Koledujete si o bolavá záda, povislá prsa a vrásky

Vysoce infekční vir covidu-19 může číhat úplně kdekoliv. Epidemiolog upozornil, které místo patří k nejnebezpečnějším

Vakcíny proti covidu mohou mít další využití. Očkování může pomáhat i pacientům s rakovinou

5 nejčastějších mýtů o soláriu: Způsobuje rakovinu, oranžovou kůži a je pro všechny

V evropských nemocnicích se šíří nebezpečná kvasinka. Objevila se i v Česku, hlavně v Praze

Další články