Obrovský objev anglického kardiologa o nadváze, srdečních a cévních chorobách!

1487
Sdílejte

Pokračování na další straně

Stále více lékařů a výzkumníků podporuje skutečnost, že konzumace cukru způsobuje obezitu a zvyšuje pravděpodobnost několika onemocnění. Viditelným důkazem je, že více než 23 % obyvatel Švédska dodržuje dietní pravidlo, při kterém je do těla povoleno vyšší množství tučných jídel a minimální množství sacharidů. Švédský specialista Dr Andreas Eenfeldt  také doporučuje stravu bohatou na tuky a nízký obsah cukru. Uvedl, že mnoho lékařů tvrdí, že tento způsob stravování je „časovanou bombou“, přesto obézních lidí na celém světě přibývá, výjimkou je pouze Švédsko.

Lékaři ve Švédsku prokázali, že tento typ stravování je ideální pro udržení zdraví a udržení správné hmotnosti . Strava bohatá na tuky a s nízkým obsahem cukru pomáhá nejen zbavit se přebytečných kilogramů, ale také snižuje riziko srdečních a cévních onemocnění u lidí s nadváhou. Dále v roce 2014 proběhly v Cambridge dvě studie, které ukazují, že pokud konzumujeme mléčné výrobky bohaté na nasycené mastné kyseliny v menším množství, snižuje se šance na rozvoj diabetu 2. typu a kardiovaskulárních onemocnění.

Kam dál?

Tyto 2 věci ničí játra a zvyšují riziko rakoviny: Nejsou ohroženi jen starší, trpí už i mladí!

Toto je hlavní důvod, proč jsou lidé po 50-tce častěji onemocní: Držte se těchto 3 klíčových kroků, radí známý lékař!

Ranní dilema vyřešeno. Stomatolog radí, kdy je čištění zubů nejzdravější

Lékaři bijí na poplach. Těchto třináct různých typů rakoviny spojuje jedna příčina

Jak poznáte, že jste zdraví? Odpověď hledejte v posteli, v zrcadle i na záchodě

Další články