Obrovský objev anglického kardiologa o nadváze, srdečních a cévních chorobách!

1007
Sdílejte

„Dbejte na své zdraví, zvolte správnou stravu a budete zdraví!“

Lékař Anseem Malhotra radí svým pacientům, aby jedli více tučných jídel a vyhýbali se nízkotučným výrobkům. „Moji pacienti jsou šokováni, když jim radím , aby jedli tučná jídla a vyhýbali se jídlům, které snižují hladinu cholesterolu,“ řekl kardiolog.

Dr. Malhorta vysvětluje skutečnost, že nízkotučné potraviny zvyšují riziko kardiovaskulárních onemocnění a dodává, že obezitu nezpůsobuje konzumace tučných jídel . Upustila jsem od tučných jídel, ale na tukové polštářky na břiše se to nijak neprojevuje. Momentálně zjišťuji, jak tuky ovlivňují zdravé fungování lidského těla, “ vysvětlil kardiolog.

Doktor Malhotra jednoznačně tvrdí , že cukr je největším nebezpečím pro lidský organismus, souhlasí s ním i dětský lékař Robert Lustig, který studuje, jak tuky a cukr ovlivňují dětskou obezitu. Doktor Robert Lustig zjistil, že cukr je zodpovědný za srdeční a cévní onemocnění, která vznikají při obezitě, a také zvyšuje šanci na rozvoj cukrovky. Doporučuje, aby výrobky, které obsahují cukr, byly označeny stejnými varovnými reklamami jako tabákové výrobky a alkohol.

Kam dál?

Alarmující číslo ve Stanech proti melanomu. Lékaři odhalili 170 zhoubných nádorů, z toho 52 melanomů

Některé příznaky rakoviny lze odhalit i během jídla. Tohle jsou tři varovné příznaky, které není radno podceňovat

Jak zjistíte, že máte ve střevech parazity – SOS příznaky!

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Další články