Nostradamus a jeho děsivé předpovědi pro rok 2023, které zahrnují válku a výlety na Mars

4055
Sdílejte

Výbuch jaderné bomby

Lékárník hovořil o výbuchu silného jaderného zařízení, které postihne především evropské země. To by urychlilo fenomén změny klimatu a znamenalo by to začátek ekologické katastrofy, která by vážně zasáhla Zemi: „40 let se duha neobjeví. Suchá země bude sušší a dojde k velkým záplavám,“ říká text.

„Jako slunce spálí hlava zářící moře: živé ryby v Černém moři se téměř uvaří,“ dodává. „Až budou Rhodos a Janov napůl vyhladovět, místní lidé se je budou snažit odříznout.“

Pokračování na další straně

Britská královská rodina
V roce 2022 se britská královská rodina zhroutila po smrti královny Alžběty II., jednoho z nejoblíbenějších panovníků v historii a s nejdelší vládou v historii britské koruny. Krátce po její smrti lámala kniha „Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future“ prodejní rekordy.

Podle výkladu Nostradamových předtuch Maria Readinga hovoří „Les Propheties“ o smrti královny Alžběty. Mario Reading napsal, že „protože nesouhlasili s jejím rozvodem, mužem, kterého poté považovali za nehodného; lid vyžene krále ostrovů; nahradí muže, který nikdy neočekával, že bude králem.“

To naznačuje, že princ Harry, který je v současné době mimo Spojené království, by byl nástupcem současného krále Karla III. Událost vůbec neočekávaná, protože s rezignací na královskou hodnost by nebyl připraven na trůn. Toto místo navíc okupuje jeho bratr princ William.

Kam dál?

Pětiletý chlapec se opil do bezvědomí. Naměřili mi 2,5 promile. Láhev tvrdého našel na ulici

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Další články