Nostradamus a jeho děsivé předpovědi pro rok 2023, které zahrnují válku a výlety na Mars

4055
Sdílejte

Ve skutečnosti mnoho lidí věří, že mnohé z hlavních událostí, které utvářely svět, byly předpovězeny renesančním lékárníkem, například vzestup nejkrvavějšího politického režimu v historii v čele s Adolfem Hitlerem, stejně jako měsíc Apollo XI. přistání a pandemie Covid-19.

Přestože existují specialisté, kteří ujišťují, že je nemožné, aby mezi proroctvími a událostmi, které označují svět, byla nějaká souvislost, každý rok se Nostradamusovo jméno dostává na světlo, protože jeho sláva překročila hranice a také plynutí let.

To jsou proto podle francouzského věštce některé z událostí, které by mohly v roce 2023 poznamenat soudobé dějiny.

Pokračování na další straně

Historická mise na Mars

O této události Nostradamus napsal: „nebeský oheň, když světla Marsu zhasnou“. V současnosti magnát Elon Musk dříve uvedl, že jeho společnost SpaceX by mohla pilotovanou kosmickou loď vzít na sousední planetu do roku 2029. Francouzský astronom však naznačil, že se tak stane v roce 2023.

Nový papež

Další proroctví poukazuje na to, že v nadcházejících měsících bude zvolen nový papež, který povede katolickou církev. Nostradamus poukazuje na to, že papež František opustí své místo kvůli svému pokročilému věku a na jeho místo nastoupí obskurní a nebezpečný člověk, který způsobí skandál.

Pokračování na další straně

Změna společenského řádu

Třetí hlavní předpověď pro rok 2023 poukazuje na to, že muž a žena budou spolupracovat na vytvoření nové společnosti, která vyústí ve společné dobro. Prorok však naznačil, že aliance bude mít krátké trvání, stejně jako její pozitivní dopady na společnost. Odborníci interpretovali toto varování před konfliktem a nestabilitou ve Spojených státech s velkým dopadem.

Třetí světová válka

Něco vážnějšího, na co prorok poukazuje, je začátek znepokojivého sedmiměsíčního konfliktu, který byl interpretován jako začátek třetí světové války: „Sedm měsíců Velké války, lidé zabiti zlými skutky“ a mohl by odkazovat na válku na Ukrajině nebo jinak, že velký konflikt rozpoutaly čínské zájmy na pohlcení Tchaj-wanu.

Kam dál?

Pětiletý chlapec se opil do bezvědomí. Naměřili mi 2,5 promile. Láhev tvrdého našel na ulici

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Další články