Italský jablečný koláč, se kterým máte úspěch zaručen!

6972
Sdílejte

5. Hnědý cukr smícháme se skořicí a posypeme navrch.

6. Pečte 40-45 minut, dokud nevykyne a nezíská pěknou zlatou barvu.

Je lahodný teplý i studený.

Koláč se obvykle jí vlažný, pokud je horký, může se jíst i s kopečkem vanilkové zmrzliny.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články