Italský jablečný koláč, se kterým máte úspěch zaručen!

6545
Sdílejte

5. Hnědý cukr smícháme se skořicí a posypeme navrch.

6. Pečte 40-45 minut, dokud nevykyne a nezíská pěknou zlatou barvu.

Je lahodný teplý i studený.

Koláč se obvykle jí vlažný, pokud je horký, může se jíst i s kopečkem vanilkové zmrzliny.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články