Italský jablečný koláč, se kterým máte úspěch zaručen!

6970
Sdílejte

3. Jablka očistíme, poté nakrájíme polovinu jablka na kostičky a smícháme s těstem.

4. Zbylá jablka nakrájíme na tenké plátky. Těsto nalijte do máslem vymazané, moukou vysypané kulaté formy, na kterou naskládejte jablka do kruhu

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články