Italský jablečný koláč, se kterým máte úspěch zaručen!

7130
Sdílejte

3. Jablka očistíme, poté nakrájíme polovinu jablka na kostičky a smícháme s těstem.

4. Zbylá jablka nakrájíme na tenké plátky. Těsto nalijte do máslem vymazané, moukou vysypané kulaté formy, na kterou naskládejte jablka do kruhu

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články