Díky TÉTO jedné přísadě budete mít nejdokonalejší těsto na LANGOŠE

3731
Sdílejte

6. Hotové langoše můžete podávat s tradičními přísadami jako zakysaná smetana, strouhaný sýr nebo česnek.
Langoš má své varianty také v různých koutech světa, které se liší místními složkami a tradicemi. Například v Indii najdete pokrm „bhatura“, který se podobá langošu a podává se s lahodnou cizrnovou kari omáčkou. Stejně tak v Turecku objevíte „lahmacun“, obdobu langoše se špetkou exotiky, která se podává s masem a zeleninou.

 

Pro ty, kteří touží po této pochoutce s méně výčitkami, existují také zdravější alternativy. Langoše můžete péct v troubě namísto klasického smažení nebo si můžete připravit fantastické langoše z pohankové mouky. Hledáte více zdravějších variant na vaše oblíbená jídla? Potom si určitě vyzkoušejte připravit i naši výbornou nízkosacharidovou pizzu.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články