Díky TÉTO jedné přísadě budete mít nejdokonalejší těsto na LANGOŠE

3700
Sdílejte

6. Hotové langoše můžete podávat s tradičními přísadami jako zakysaná smetana, strouhaný sýr nebo česnek.
Langoš má své varianty také v různých koutech světa, které se liší místními složkami a tradicemi. Například v Indii najdete pokrm „bhatura“, který se podobá langošu a podává se s lahodnou cizrnovou kari omáčkou. Stejně tak v Turecku objevíte „lahmacun“, obdobu langoše se špetkou exotiky, která se podává s masem a zeleninou.

 

Pro ty, kteří touží po této pochoutce s méně výčitkami, existují také zdravější alternativy. Langoše můžete péct v troubě namísto klasického smažení nebo si můžete připravit fantastické langoše z pohankové mouky. Hledáte více zdravějších variant na vaše oblíbená jídla? Potom si určitě vyzkoušejte připravit i naši výbornou nízkosacharidovou pizzu.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články