Díky TÉTO jedné přísadě budete mít nejdokonalejší těsto na LANGOŠE

3364
Sdílejte

6. Hotové langoše můžete podávat s tradičními přísadami jako zakysaná smetana, strouhaný sýr nebo česnek.
Langoš má své varianty také v různých koutech světa, které se liší místními složkami a tradicemi. Například v Indii najdete pokrm „bhatura“, který se podobá langošu a podává se s lahodnou cizrnovou kari omáčkou. Stejně tak v Turecku objevíte „lahmacun“, obdobu langoše se špetkou exotiky, která se podává s masem a zeleninou.

 

Pro ty, kteří touží po této pochoutce s méně výčitkami, existují také zdravější alternativy. Langoše můžete péct v troubě namísto klasického smažení nebo si můžete připravit fantastické langoše z pohankové mouky. Hledáte více zdravějších variant na vaše oblíbená jídla? Potom si určitě vyzkoušejte připravit i naši výbornou nízkosacharidovou pizzu.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články