Boučkovi už znají pohlaví svého dítěte! A přiznali problém!

2687
Sdílejte
 
Společné prohlášení manželů Boučkových znělo: „Až půjde všechno podle plánu, bude nás sudý počet. Budeme čtyři. V lásce, rodině. Ještě letos, nebo v roce 2024. Necháme to osudu.“ Libor si také neodpustil dodatek s přiznáním svého obdivu ke své ženě a životu. „Opět na vlastní oči vidím, jak jsou ženy silnější a schopnější. Schopné přivést na svět nový život. Nechť nás provází zdraví, a jestli je zdrojem láska, uděláme vše, co je v našich silách, aby se stala zdrojem maxima,“ napsal vzletnými slovy.
 
Před pár dny Libor Bouček prozradil, že pohlaví očekávaného potomka už znají. „Pohlaví známe několik hodin. Dnes bylo slavnostní odhalení,“ svěřil se a zlomyslně umlčel kterého. „Řekneme to těm nejbližším,“ dodal s úsměvem a rychle to zamluvil. „Teď přemýšlíme, kam dát to druhé dítě.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články