Boučkovi už znají pohlaví svého dítěte! A přiznali problém!

2687
Sdílejte
Zdá se, že konečně našel štěstí po boku své třetí manželky Gabriely, se kterou před více než dvěma léty porodili syna Alberta. Brzy by měl na svět přijít jejich druhý potomek a oni už vědí, co to bude.
 
Přestože v červenci v Karlových Varech vyšlo najevo, že Boučkova žena Gabriela je opět těhotná, Libor to příliš nechtěl potvrdit. „Stane se to nejméně do roku 2028,“ odpověděl Šalamounsky na otázku, zda je dítě na cestě. Ale po několika dnech napsal na Instagram, jak to opravdu je. „Už to bylo natolik vidět, že jsme to takto vyřešili a už nejsou žádné otázky jako řekněme, že Gabča přibrala. Bylo to hloupé i pro ni,“ vysvětloval během letního televizního večírku, který moderoval.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články