Reprezentativní koblihový dort. Tato nádherná pochoutka je nezbytná pro sváteční stůl !

3527
Sdílejte

Pokapeme čokoládovou a karamelovou omáčkou, dáme chladit alespoň na hodinu a nakrájíme. Vychladlý koláč opatrně rozpůlíme a naplníme krémem. Potřeme jím i vršek. Připravíme si čokoládový krém. Vejce rozšleháme s cukrem a moukou, přidáme mléko a na mírném ohni za stálého míchání vaříme do zhoustnutí, poté vychladíme. Vmícháme máslo a lžící do něj přidáme smetanu a promícháme. Z koblih odřízněte vršky, vyškrábněte vnitřky a naplňte je krémem. Nasaďte vršek zpět a položte koblihy na dort. Posypeme mandlovými lupínky a položíme stranou. Pokapeme čokoládovou a karamelovou omáčkou, dáme chladit alespoň na hodinu a nakrájíme. Vychladlý koláč opatrně rozpůlíme a naplníme krémem. Potřeme jím i vršek. Připravíme si čokoládový krém. Vejce rozšleháme s cukrem a moukou, přidáme mléko a na mírném ohni za stálého míchání vaříme do zhoustnutí, poté vychladíme. Vmícháme máslo a lžící do něj přidáme smetanu a promícháme. Z koblih odřízněte vršky, vyškrábněte vnitřky a naplňte je krémem. Nasaďte vršek zpět a položte koblihy na dort. Posypeme mandlovými lupínky a položíme stranou. Pokapeme čokoládovou a karamelovou omáčkou, dáme chladit alespoň na hodinu a nakrájíme.

Recept pokračuje na další straně

 Pak vychladnout. Vmícháme máslo a lžící do něj přidáme smetanu a promícháme. Z koblih odřízněte vršky, vyškrábněte vnitřky a naplňte je krémem. Nasaďte vršek zpět a položte koblihy na dort. Posypeme mandlovými lupínky a položíme stranou. Pokapeme čokoládovou a karamelovou omáčkou, dáme chladit alespoň na hodinu a nakrájíme. pak vychladnout. Vmícháme máslo a lžící do něj přidáme smetanu a promícháme. Z koblih odřízněte vršky, vyškrábněte vnitřky a naplňte je krémem. Nasaďte vršek zpět a položte koblihy na dort. Posypeme mandlovými lupínky a položíme stranou. Pokapeme čokoládovou a karamelovou omáčkou, dáme chladit alespoň na hodinu a nakrájíme.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články