Od té doby, co jsem viděla tento recept, nepoužívám salátovou mísu ! I takto můžete nabídnout sváteční saláty!

4399
Sdílejte

Na slavnostním stole je vždy více druhů jídel, proto je velmi důležité, aby vše bylo podáváno vkusně. Saláty a studená jídla jsou u silvestrovské večeře nepostradatelné, proto se každá hospodyňka snaží, aby byly bezchybné.

Dnes vám představíme tři recepty na saláty, které jsou velmi chutné, kreativní a neskončí na svátečním stole v míse.

Studené mísy se salátovými kuličkami

 1. Sleďové koule

Ingredience:

  • 150 g lehce smaženého nebo konzervovaného filé ze sledě,
  • 2 vařené brambory,
  • 2 vařená vejce,
  • 1/2 cibule,
  • 2 lžíce majonézy,
  • pouze,
  • mletý pepř podle chuti
  • 1 svazek zeleného kopru.

Příprava:

Filet ze sledě nebo rybí konzervy nakrájíme na malé kostičky, uvaříme brambory a vejce, po vychladnutí je očistíme a nastrouháme. Cibuli očistíme, nakrájíme na drobné kostičky, zalijeme horkou vodou a necháme 5 minut odstát. Z cibule slijeme vodu, omyjeme ji ve studené vodě a scedíme. Všechny ingredience smícháme v míse, dochutíme solí a pepřem, poté přidáme majonézu a promícháme. Ze salátu udělejte středně velké kuličky a každý kousek obalte v nasekaném zeleném kopru.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články