Patnáct božských pokynů pro člověka

3570
Sdílejte

Pokračování na další straně

Jedenácté pravidlo

Příčina potíží člověka není v druhých lidech, ale v něm samotném. Destruktivní, negativní informace otravují naše životy a brání nám být šťastní.

Dvanácté pravidlo

Člověk má uvnitř všechno: moc, slávu, čest a peníze. Výzva spočívá v tom, jak je můžeme všechny uvolnit z reality kolem nás. To je možné pouze přesným dodržováním Desatera.

Třinácté pravidlo

Lidi kolem nás bychom neměli třídit do kategorií „špatné“ a „dobré“. Jsme takoví, jací jsme, a kdyby nám třeba někdo z kolegů udělal něco špatného, ​​mohl by ještě udělat něco dobrého někomu jinému. „Nesuďte, abyste nebyli souzeni.“

Čtrnácté pravidlo

„Poznej sám sebe!“ Toto esoterické pravidlo rozhodně aplikujeme v realitě kolem nás. Ale žádná sebeanalýza a štěpení chloupků! Sebepoznání znamená, že každý objeví své schopnosti a v čem je talentovaný a jak je může využít ve světě kolem sebe.

Patnácté pravidlo

Pro Boha neexistují takové pojmy jako „vina“, „trest“ a podobně. Je důležité se ptát „Ale proč to potřebujeme teď?“ místo „Dobře, z jakého důvodu?“ Pán dává každému právo udělat chybu a samozřejmě ji napravit a tím se poučit, to naprosto potřebujeme. A každá obtíž nám dává sílu. Nejlepší způsob, jak napravit chyby, je ukázat, jak moc milujeme sebe a lidi kolem nás.

Bůh dělá vše pro to, abychom byli šťastní.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články