Nejzvláštnější, nejdivnější a nejnechutnější se*uální úchylky, ze kterých se vám zvedne žaludek!

5295
Sdílejte

Někteří lidé trpí parafilií, což je přitažlivost k něčemu extrémnímu a atypickému. Jednoduše řečeno k něčemu, co není považováno za normální. Parafil je člověk, který trpí posedlostí buď k objektu, nebo k určité praktice. Posedlost k objektu je tak silná, že jedině samotný objekt dokáže jedince vzrušovat a nic jiného ho nevzruší. Jedině jeho posedlost ho dokáže sexuálně uspokojit. Některé parafilie jsou nelegální a považují se za nejhorší ve většině společností – například pedofilie. Jsou zde však legální i neškodné parafilie, které jsou však více než zvláštní. Dnes se společně podíváme na nejzvláštnější, nejdivnější a nejnechutnější sexuální úchylky, ze kterých se vám zvedne žaludek!

Spektrofilie – Sex s duchem? Není problém. Jedinci s touto parafilií věří tomu, že dokáží mít sexuální zážitky s duchem. Bohužel, jako u většiny parafilů, nedokáže je vzrušit nic jiného, než jejich posedlost, v tomto případě k duchům. Duchové jsou tedy jedinými možnými milenci, se kterými mohou mít sexuální poměr. 

Melissofilie – Melissophilia je specifická forma zoofilie, která je zaměřená konkrétně na náklonnosti, sexuální náklonnosti ke včelám. Říkáte si, jak člověka mohou vzrušovat včely a jak je možné, že s nimi člověk vůbec může mít sex? Jednoduše. Člověku trpící touto parafilií stačí, když ho včely bodají, což ho dokáže vzrušit natolik, že dosáhne vrcholu.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články