Patnáct božských pokynů pro člověka

3570
Sdílejte

Páté pravidlo přímo souvisí se čtvrtým pravidlem: myšlenky utvářejí události. Naučte se myslet pozitivně a můžete vytvořit realitu, která vás skutečně udělá šťastnými. Na druhou stranu podrážděnost, hněv, žárlivost a přílišná pýcha přitahují jen neúspěch a neštěstí.

Šesté pravidlo

Bez ohledu na to, jaké jsou okolnosti kolem vás, vždy zachovejte klid, držte se svého pozitivního přístupu, věřte ve svou sílu a Boží pomoc. A vírou vám bude vyhověno, o co žádáte!

Pokračování na další straně

Sedmé pravidlo

Zkuste naslouchat Božímu hlasu. Stačí položit otázku, na kterou hledáte odpověď, a naslouchat hlasu svého podvědomí.

Osmé pravidlo

Všichni lidé mohou být spaseni s Boží pomocí. Bůh je v nás všech. Každý by Ho měl hledat v sobě, pak Ho skrze každého ukázat svému okolí.

Pravidlo devět

Nezáleží na tom, kdo nebo jak velký hřích spáchali, Pán miluje každého. Bible říká: „Hledejte a naleznete, tlučte a bude vám otevřeno.“ Pamatujte však: Pán vám vždy dá, co potřebujete.

Desáté pravidlo

Jedním ze základních božských zákonů je „zákon podobnosti“: pokud se nemilujete vy, nebudou vás milovat ani lidé kolem vás. „Jak vážíš ostatní, budeš vážen sám sebe.“ Jak se chováte k ostatním, tak se ostatní budou chovat k vám.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články