5 signálů, kterými s námi komunikují andělé. Toto by měl znát každý!

2993
Sdílejte

Pokračování na další straně

Navzdory hororům na podobná témata si pamatujte jedno: tělo se mohlo dávno rozpadnout na prach, ale energie spojující vás s někým, kdo vás z onoho světa chrání, je věčná.

Jste náhle naplněni nevysvětlitelným pocitem

Pokud otázka, na kterou jste ani za nic nemohli najít odpověď, je náhle nad slunce jasnější, je to také znamení zásahu informačního toku z jiného světa. Někdo, kdo vás chrání, se postaral, aby vás poznání osvítilo, abyste pochopili, porozuměli a odhalili něco, co vám dříve nešlo do hlavy. Je to projev péče vašich duchovních ochránců a blízkých.

Telepatie, neodbytné vnitřní přání něco udělat nebo intuice, říkejte tomu jak chcete, pokaždé, když v duchu prosíte o pomoc, je to právě tato síla, která vám napoví. Stačí poslouchat.

Pokračování na další straně

Vašich pět smyslů se posiluje

Svůj reálný svět vnímáte prostřednictvím čichu, hmatu, chuti, zraku a sluchu.  Svět ireální vám předá svůj signál takovým způsobem, že ihned pochopíte – taková vůně nebo zvuk se na daném místě nemohly vyskytovat. Například vůně konkrétního květu nebo trávy, voskové svíce nebo parfému nějakého konkrétního člověka. Může vám také zvonit v uších.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články