5 signálů, kterými s námi komunikují andělé. Toto by měl znát každý!

2993
Sdílejte

Periferním zrakem můžete postřehnout nějaké postavy a jejich pohyb . Nelekejte se, dále naslouchejte, buďte otevření, pozorujte a klaďte otázky.

Máte velmi zřetelné sny, které si dobře pamatujete
Duchovní svět svá poselství oznamuje často právě prostřednictvím snů. Pokud se blíží nějaká životní změna, může vám to být naznačeno ve snu. Bude to scénář či symbol, který si rozhodně nebudete moci nevšimnout. Pokud se vám snil sen, nad kterým jásá celý váš nitro, nebo naopak vám běhá mráz po zádech při obyčejné vzpomínce na něj, pak hledat výklad v nějakých snářích nemá vůbec smysl.

Pokračování na další straně

Když spíte, astrální svět je vám přístupný. Všechny vaše jistoty a pevné přesvědčení zůstávají v realitě, zatímco v jiných sférách jste více vnímaví. Záhrobní bytosti (vaši zesnulí předkové, náboženské symboly nebo lidé, kteří jsou vám velmi drazí ve svém pozemském ztělesnění) se vám budou zjevovat v obrazech, které si zapamatujete. Pokud si uvědomíte, že je to znamení shora, pak jediné, co musíte udělat, je zformulovat svůj záměr dozvědět se víc.

Mražení
Říká se, že když náhodně vyslovíme něco, co odpovídá skutečnosti, zvláště když je to nějaká hrozná možnost nebo předpoklad, zamrazí nás, přejde nám mráz po zádech a zachvějeme se. Je to příznak, že vedle nás je svět éteru, připravený s námi komunikovat.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články