Srazí CHOLESTEROL dolů: Bonusem zvláštního OVOCE je očista trávicího systému i střeva

1147
Sdílejte

mastné kyseliny ako je kyselina linolová, olejová a palmitová
tanyny
aminokyseliny
glukózu
chiníny
Díky tomuto složení se mu mimo jiné připisují antibakteriální, protinádorové, hepatoprotektivní, kardioprotektivní , antivirové a antispasmodické vlastnosti.

Použití a výhody haritaki:

1. Podporuje zdravé trávení
V ájurvédské medicíně se haritaki používá k detoxikaci trávicího systému. Jeho konzumace podporuje činnost střev a pomáhá při prevenci poruch, jako je zácpa. T oto ovoce stimuluje sekreci trávicích šťáv, snižuje zánět a podporuje rovnováhu zdravých bakterií ve střevě.

Přispívá také k úlevě od následujících příznaků:

průjem
p lynatost
peptické vředy
kyselost žaludku
b rušné křeče a kolika
2. Nakopne i munitní systém
Extrakt z haritaki se používá jako doplněk k posílení imunitního systému. Jeho protiplísňové, antivirové a antibakteriální vlastnosti přispívají k prevenci infekcí a zásoba vitamínu C stimuluje funkci u leukocytů, což je také klíčové pro optimalizaci obranyschopnosti

Kam dál?

6 letních nepříjemností, které vám můžou znepříjemnit dovolenou. Jak se jim vyvarovat?

Tyto 2 věci ničí játra a zvyšují riziko rakoviny: Nejsou ohroženi jen starší, trpí už i mladí!

Toto je hlavní důvod, proč jsou lidé po 50-tce častěji onemocní: Držte se těchto 3 klíčových kroků, radí známý lékař!

Ranní dilema vyřešeno. Stomatolog radí, kdy je čištění zubů nejzdravější

Lékaři bijí na poplach. Těchto třináct různých typů rakoviny spojuje jedna příčina

Další články