Srazí CHOLESTEROL dolů: Bonusem zvláštního OVOCE je očista trávicího systému i střeva

1069
Sdílejte

mastné kyseliny ako je kyselina linolová, olejová a palmitová
tanyny
aminokyseliny
glukózu
chiníny
Díky tomuto složení se mu mimo jiné připisují antibakteriální, protinádorové, hepatoprotektivní, kardioprotektivní , antivirové a antispasmodické vlastnosti.

Použití a výhody haritaki:

1. Podporuje zdravé trávení
V ájurvédské medicíně se haritaki používá k detoxikaci trávicího systému. Jeho konzumace podporuje činnost střev a pomáhá při prevenci poruch, jako je zácpa. T oto ovoce stimuluje sekreci trávicích šťáv, snižuje zánět a podporuje rovnováhu zdravých bakterií ve střevě.

Přispívá také k úlevě od následujících příznaků:

průjem
p lynatost
peptické vředy
kyselost žaludku
b rušné křeče a kolika
2. Nakopne i munitní systém
Extrakt z haritaki se používá jako doplněk k posílení imunitního systému. Jeho protiplísňové, antivirové a antibakteriální vlastnosti přispívají k prevenci infekcí a zásoba vitamínu C stimuluje funkci u leukocytů, což je také klíčové pro optimalizaci obranyschopnosti

Kam dál?

Signál, který poukazuje na riziko cukrovky a můžete si jej všimnout hned po probuzení

Podle lidového léčitele je tento CIBULOVÝ ČAJ ten nejúčinnější na kašel, chřipku a nachlazení

Jak často chodíte na WC? Pozor, v jednom případě vám může hrozit infarkt!

Co vyčtete z toalety? Moč, její barva, vůně mohou odhalit mnoho o tom, co se děje uvnitř našeho těla

Bolest žaludku: Toto je příčina na jednotlivých místech bolesti!

Další články