Srazí CHOLESTEROL dolů: Bonusem zvláštního OVOCE je očista trávicího systému i střeva

1092
Sdílejte

mastné kyseliny ako je kyselina linolová, olejová a palmitová
tanyny
aminokyseliny
glukózu
chiníny
Díky tomuto složení se mu mimo jiné připisují antibakteriální, protinádorové, hepatoprotektivní, kardioprotektivní , antivirové a antispasmodické vlastnosti.

Použití a výhody haritaki:

1. Podporuje zdravé trávení
V ájurvédské medicíně se haritaki používá k detoxikaci trávicího systému. Jeho konzumace podporuje činnost střev a pomáhá při prevenci poruch, jako je zácpa. T oto ovoce stimuluje sekreci trávicích šťáv, snižuje zánět a podporuje rovnováhu zdravých bakterií ve střevě.

Přispívá také k úlevě od následujících příznaků:

průjem
p lynatost
peptické vředy
kyselost žaludku
b rušné křeče a kolika
2. Nakopne i munitní systém
Extrakt z haritaki se používá jako doplněk k posílení imunitního systému. Jeho protiplísňové, antivirové a antibakteriální vlastnosti přispívají k prevenci infekcí a zásoba vitamínu C stimuluje funkci u leukocytů, což je také klíčové pro optimalizaci obranyschopnosti

Kam dál?

Mozková příhoda varuje předem – 10 signálů, které nesmíte ignorovat!

Nejčastější nemoci, které přicházejí po padesátce. Na co si dát pozor, i když se snažíte žít zdravě

Lékař varuje: „Tento zlozvyk je škodlivější než 100 cigaret“

Myslela jsem si, že jsem neustále nafouknutá a mám nadváhu, ale ukázalo se, že je za tím tato nemoc!

Proč se některým lidem vrací rakovina. Jaké jsou naděje na úplné vyléčení?

Další články