Dyk šokoval! Na rozhovor přišel ve vulgárním tričku a TYTO vyjádření asi nikdo nečekal!

96746
Sdílejte

Mnozí fanoušci Vojtěcha Dyka (37) ho v jeho posledním rozhovoru pro pořad Spotlight anad ani nepoznávali. Jinak vždy uctivý a rozvážný herec a zpěvák překvapil názory na dnešní společnost.

 Už triko s nápisem Lidem je*e, které měl na sobě, leccos naznačovalo. Z jeho odpovědí byla rozpačitá i moderátorka, a když se ho rovnou zeptala, proč si myslí, že přišel na rozhovor, odpověděl, že to vlastně neví, ale asi hlavně proto, aby si popovídal o své hudbě. O té toho však moc nenamluvil, spíše překvapil názory.

‚Kontroverzní vystoupení Vojtěcha Dyka v pořadu Spotlight zřejmě zklamalo jistou část jeho příznivců. Není zvykem, aby známé tváře otevřeně vyjadřovaly v tomto duchu. „Mám pocit, že se trošku devalvuje talent. Nabralo se strašně mnoho ukrajinských spoluobčanů, tak to bude podle mě směřovat k tomu, co se stalo například v Německu nebo ve Francii, kde se ty menšiny stanou v uvozovkách velkými menšinami a tu práci, kterou dříve dělali Češi, budou nyní dělat Ukrajinci a Vietnamci. Někde ti lidé musí pracovat,“  shrnul svůj postoj dávajíce najevo, že není použit stejný metr.

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články