10 příčin vzniku rakoviny. Používáme tohle denně !

1387
Sdílejte

V dnešním článku vám prozradíme 10 nejčastějších příčin vzniku rakoviny, kterým jsme denně vystaveni, ale často o nich nemáme ani ponětí.

Cílem tohoto článku však není vystrašit vás, ale upozornit na možná rizika spojená s životním stylem a výrobky, o kterých, jak jsme zmínili, ani nevíte.

Podle mnoha webových stránek alternativní medicíny za jejich utajováním stojí zejména farmaceutické společnosti. Vždyť na léčbě rakoviny vydělávají miliardy a samozřejmě o ně nechtějí přijít.

1/ Hormony v mléce a mase
Většina hospodářských zvířat je krmena umělými hormony pro zvýšení produkce. Takové umělé hormony, které se dostanou do lidského těla, způsobují záněty, rakovinu a mnohá další onemocnění.

2/ Mamografie, zubní rentgeny a letištní skenery
Zapomněla vám zdravotní sestra nebo lékař říct, abyste si dali ochranný pás na hrudník, než sama rychle vyběhla z mamografické místnosti? Ano, mluvíme o smrtelně nebezpečném rentgenovém záření způsobujícím rakovinu.

Počkejte, nepřišli jste na mamograf právě proto, že se chcete chránit před rakovinou a ne ji dostat přímo tam? Švýcaři na to nedávno přišli.

3/ Hliník v deodorantech a antiperspirantech
Naprostá většina případů rakoviny prsu se nachází v horním kvadrantu prsu v blízkosti podpaží. Ano, přesně tam, kde používáme deodoranty plné hliníku.

Pokračování na další straně

Namísto toho používejte domácí přírodní deodoranty. Na internetu jich najdete spoustu.

4/ Toxická kosmetika pro pokožku
Kůže je náš největší „orgán“. Přesto na ni neustále používáme konzervační prostředky nebo dekorativní kosmetiku, které jsou plné ropných produktů a dehtu.

Tyto látky volně pronikají přes kůži do krevního oběhu a tělesných orgánů, kde vytvářejí živnou půdu pro rakovinové buňky. Proto byste měli začít používat organickou nebo domácí kosmetiku a napravit škody, které dosud napáchala.

Kam dál?

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

Další články