Putinovi úředníci zahánějí stres alkoholem: Každý den začíná lahví, tvrdí zdroj! Šéfovi se to nelíbí

849
Sdílejte

V minulosti se na oficiálních státních banketech v Moskvě počítala maximálně jedna láhev alkoholu na hosta, v současnosti je to jedna a půl až dvě láhve, tvrdí zdroj. Neděje se tak pouze v Moskvě, ale také u vysoce postavených úředníků v jiných regionech Ruska, píše New York Post .

Sedí jako sněhulák

Jiný zdroj popsal typický den v životě jednoho nejmenovaného gubernátora, o kterém je známo, že holduje alkoholu. „Den začíná tím, že zaměstnanci buď hledají gubernátora nebo se ho snaží vzbudit telefonicky,“ řekl zdroj. Existuje prý dokonce určený zaměstnanec, který má za úkol ho hledat. Potom ho převezou do práce, kde vypije koňak a zúčastní se několika setkání. „Sedí jako sněhulák,“ popsal s tím, že není schopen žádné aktivity. Po setkáních si opilý sedne k obědu, po kterém následuje hodinové popíjení v místní restauraci, tvrdí zdroj. Během oddávání se alkoholu údajně rád poslouchá sovětské písně.

Kam dál?

Pamatujete si na seriál Dempsey a Makepeacová ? Jak dnes vypadají představitelé seriálu

Agáta Hanychová po letech přiznala, že Prachaře podváděla. Za její nevěru si mohl sám…řekla

Uplynulo dvacet let od autonehody, při níž u Karlových Varů zahynul legendární hokejový trenér Ivan Hlinka

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Další články