Už ji netají! Brad Pitt se s novou láskou neskrývá, ta PODOBA je ale zjevná !

5264
Sdílejte

Hollywoodská herecká legenda oslavila v neděli 59 let, i když na ně rozhodně nevypadá. Brad Pitt se obléká podle nejnovějších trendů a překvapuje i vlastními kreacemi, ale především zraje jako víno a je stále velmi přitažlivý.

Není divu, že stále je pro miliony žen sexydol a rozhodně by si mohl vybírat. Klebetilo se, že má cosi s krásnou Emily Ratajkowski, ale ta je už ve vztahu s Peteem Davidsonem. Ale stejně je už zadaný i Brad Pitt. Poprvé od rozchodu s Angelinou Jolie to vypadá na vážnější vztah.

Zatímco se spekulovalo o jeho vztahu s nedávno rozvedenou modelkou Emily Ratajkowski, ve skutečnosti podle všeho v tichosti paktoval s jinou kráskou s exotickým jménem – Ines de Ramon (32), která je mimo jiné i návrhářka šperků. I ona se teprve nedávno rozvedla, přičemž byla tři roky vdaná za herce Paula Wesleye, známého ze seriálu Upírské deníky. Jejich rozvod v květnu sami potvrdili v září pro časopis People. V listopadu ji bylo spolu s Bradem Pittem vidět na koncertě Bona v Los Angeles, ale podle zdrojů z jejich okolí spolu chodí už několik měsíců.

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články