Putinovi úředníci zahánějí stres alkoholem: Každý den začíná lahví, tvrdí zdroj! Šéfovi se to nelíbí

851
Sdílejte

Danil Novikov, člen ruské neziskové organizace Fond boje s korupcí, kterou založil uvězněný vůdce ruské opozice Alexej Navalnyj, informoval, že ruští vládní představitelé se v posledních letech zásobili cizí vodkou, koňakem, vínem a šampaňským. „Ani válka a dokonce ani sankce nezastavily hromadný nákup alkoholu,“ řekl Novikov a dodal, že některé zahraniční společnosti, které se veřejně zavázaly opustit ruský trh během války, „nakonec nikdy neodešli.“

Milují koňak a drahý alkohol

Žízniví kremelští představitelé si prý oblíbili zejména prémiové značky koňaku jako Remy Martin Louis XIII. a vzácné ročníky francouzského vína Chateau Margaux, které mají po ruce ve svých kancelářích. Jeden zdroj uvedl, že při večeři se podávají a pijí obrovská množství koňaku a vodky, včetně francouzských značek Grey Goose a polských Belvedere. „Nejhorší je, že dokonce i ženy začaly pít bez studu, včetně těch nejvýznamnějších,“ uvedl zdroj.

Putin je výjimka

Na rozdíl od svých podřízených Vladimir Putin téměř vůbec nepije a jeden z představitelů Kremlu řekl, že „je háklivý na lidi, kteří pijí, na alkoholiky a na ty, kteří ráno nevypadají dobře“.

Putin, který je dlouholetým zastáncem zdravého životního stylu a sportu, je znám tím, že ho alkoholismus jeho úředníků znepokojuje. Nelíbí se mu, že stres z války utápějí v alkoholu. Podle něj by se s tím měly vypořádat bez toho.

Kam dál?

Pamatujete si na seriál Dempsey a Makepeacová ? Jak dnes vypadají představitelé seriálu

Agáta Hanychová po letech přiznala, že Prachaře podváděla. Za její nevěru si mohl sám…řekla

Uplynulo dvacet let od autonehody, při níž u Karlových Varů zahynul legendární hokejový trenér Ivan Hlinka

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Další články