Nejsmutnější příběh! Rakovina jí vzala manžela a dvě ze tří dětí – po jejich smrti dostala rakovinu i ona

1414
Sdílejte

Kvůli rakovině přišla téměř o celou rodinu. Zůstala jí jediná dcera a nyní bojuje sama o svůj život.

Němka Stefanie Ewald a její manžel Sebastian žili šťastný život. Když se narodilo jejich třetí dítě, život rodiny byl úplný. Potom se však všechno začalo zamotávat.

Stefanie sdílí svůj život na Instagramu a tam získáte brutální pohled na to, jaké to je žít v rodině, kde čtyři z pěti členů rodiny mají rakovinu a tři už zemřeli.

Jako první byli nemocí postiženi dcera Neele (6) a syn Jonas (10). Oběm diagnostikovali Li-Fraumeniho syndrom. Je to vzácná, vrozená tendence vyvinout několik typů rakoviny současně v raném věku. Jonas nakonec 29. prosince 2019 zemřel na nádor na mozku.

„Jonas Ewald  🕯pro tebe a všechny ostatní děti, které nás opustily příliš brzy – chybíš mi každým dnem o něco víc.  💙 ♥ ️ Nikdy na tebe nezapomeneme,“ napsala Stefanie na Instagram.

Neele měla také agresivní nádor na stehně a podstoupila chemoterapii. Stefanie přežila s rodinou Vánoce, aby zapomněli na spoustu bolesti.

„Nekonečně vděčná za ten malý, krátký, ale tak vzácný dech, který mi připadá téměř jako každodenní život a normálnost mezi všemi katastrofami – mezi zdobením vánočního stromku, pečením koláčků, domácími úkoly, stavěním sněhuláka,“ píše .

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články