Charakteristika žen podle měsíce narození: Toto sedí perfektně na každou!

13981
Sdílejte

Říjen

Pro ženy narozené v říjnu je typický silný charakter, vůle a nezávislost. Jsou velmi emocionálně založené, ale nikdy je neuvidíte plakat. Mají vynikající intelekt a bývají často úspěšné. Problém mají s otevřeností. Jsou si totiž vědomy vlastní zranitelnosti. Díky úspěchům, kterých dosahují, bývají v očích druhých žen nenáviděné.

Listopad

Se ženou narozenou v listopadu nehrajte žádné hry, Obvykle jsou o krok dopředu i když si myslíte, že jste ve vedení. Skvěle rozpoznají lež. Proto si dávejte pozor na to, abyste neztratili jejich důvěru. Pokud nejste připraveni poslouchat pravdu určitě se jich neptejte na názor, listopadové ženy jsou totiž velmi upřímné.

Prosinec

Ženy narozené v posledním měsíci roku jsou netrpělivé, impulzivní a mají často štěstí. Ve sporech odcházejí jako vítězové a to právě díky jejich štěstěně, která vždy stojí na jejich straně. Jsou zábavné, chytré a mají skvělý smysl pro humor. Jejich kladnou vlastností je skutečnost, že i přesto, jak jim lidé ubližují, mají velké srdce.

Kam dál?

Dne 23. května přichází OHNIVÝ ÚPLNĚK ve Střelci. Co jste zaseli, to sklidíte

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Další články