Charakteristika žen podle měsíce narození: Toto sedí perfektně na každou!

13981
Sdílejte

Duben

Diplomacie, pokora a úcta, tak by se daly charakterizovat ženy narozené v dubnu. Komunikace je pro ně nejsilnější vlastností. Někdy jsou náchylné k sebelítosti a potřebují větší oporu. Také jsou velmi žárlivé a pokoušet je v jejich citech není moudré. Jakmile však získáte jejich důvěru, učiní z vás nejšťastnější osobu pod sluncem.

Květen

Ženy, které se narodily v tomto měsíci, se snadno rozhodují a stojí za svými rozhodnutími a principy. Tyto ženy jsou velmi atraktivní, což s jejich složitým charakterem vytváří nebezpečnou kombinaci pro každou osobu, která se do nich zamiluje. Snadno okouzlí každého muže a získají od něho vše, na co si vzpomenou.

Červen

Červnové ženy jsou velmi zvědavé, kreativní a komunikativní. Rychleji mluví než myslí a to může způsobit konflikty s druhými. Pravdou však je, že se drží stranu od pomluvy a raději vám vše řeknou na rovinu a upřímně. Ve vztahu si na ně dávejte pozor, jsou nebezpečnými hráčkami. Muži často nevědí, co si s nimi počít.

Červenec

Tajemné a čestné jsou právě ženy, které se narodily v červenci. Nepouštějí si příliš mnoho lidí k sobě a jejich vztahy jsou pevné. Málokdy se chlubí a ne proto, že by neměli čím. Nepatří to prostě k jejich povaze. Často jsou to krásné a velmi inteligentní ženy. V konfliktech jsou zdvořilé, ale pokud je jednou zradíte, nikdy vám už neodpustí.

Srpen

Unikátní směs s velkým srdcem a mírná dávka sebestřenosti je připravena pro všechny ženy narozené v srpnu. Tyto ženy vyhrávají všechny konflikty, které jim život přichystá. Není vhodné být jejich soupeři. Pokud si nedáte pozor, smetou vás z povrchu zemského. Další jejich skvělou vlastností je obrovský smysl pro humor. Nikdy však nikoho nezesměšňují. Často jsou středem pozornosti a nemají nouzi o mužskou společnost. V jejich přítomnosti totiž muži ztrácejí hlavu.

Září

Laskavost, disciplína a krása byla udělena ženám narozeným v září. Tyto ženy nikdy nezapomínají na to, co jste pro ně někdy udělali. Těžko odpustí zradu. Jejich hlavním pohonem jsou vztahy, které si udržují a pečují o ně. Nemají rády nic krátkodobého nebo jen na jednu noc. Jsou velmi zásadové a náročné na svůj zevnějšek. Často se nechávají ovlivnit rozumem, bez ohledu na to, co jim srdce poroučí. Muž, který jim může poskytnout nejvíce u nich vyhraje.

Kam dál?

Dne 23. května přichází OHNIVÝ ÚPLNĚK ve Střelci. Co jste zaseli, to sklidíte

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Další články