7 vesmírných zákonů, které vám navždy změní život: Nikdo neumí vysvětlit, kdo je vymyslel, ale FUNGUJÍ

1368
Sdílejte

Takže: Kdo dává, ten dostává, kdo jen bere, tomu také vezmou. Chcete mít lásku? Dávejte lásku. Potřebujete uznání? Dávejte ho ostatním. Potřebujete peníze? Nebojte se o ně podělit. Vypadá to jako totální klišé, ale není. Jen nesmíte něco dávat s pocitem, že za to něco dostanete. Tím se tok energie zastaví.

6. Zákon odpuštění

Přestože je někdy těžké odpouštět sama sobě a lidem kolem, je to jediný způsob, jak být šťastná a spokojená. Nenávist nebo křivdy, které v sobě nosíte, fungují jako těžké závaží, a nikdy vám nedovolí pořádně roztáhnout křídla. A paradoxně každé peklo, které v sobě nosíte, roste do obřích rozměrů a do života vám přináší jen další a další pekelné plameny.

7. Zákon prázdného místa

Potřebujete nové boty? Vyhoďte zpátky. Chcete si vytvořit nový šatník? Sejměte skříň. A stejné pravidlo platí i ve všem ostatním. Pokud toužíte po nové lásce, budete muset muže, se kterým randíte jen ze soucitu, zkrátka opustit. Pokud potřebujete pozitivní myšlenky, zbavte se těch negativních. Takový velký úklid kolem sebe iv sobě je prostě k nezaplacení a měli byste jej dělat každého čtvrt roku. Ideální v době, kdy se mění roční období.

A ještě něco:
Dejte si pozor na to, co si přejete, abyste toho jednou nelitovali. Vesmír vám to totiž splní, ledaže nikdy dopředu nevíte, jakou cestu si zvolí a odkud se k vám vysněné přání dostane.

 

Kam dál?

Dne 23. května přichází OHNIVÝ ÚPLNĚK ve Střelci. Co jste zaseli, to sklidíte

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Další články