7 vesmírných zákonů, které vám navždy změní život: Nikdo neumí vysvětlit, kdo je vymyslel, ale FUNGUJÍ

1368
Sdílejte

3. Zákon představivosti
Umět si věci představit je první krok k tomu, abyste je časem i získali. Říká se tomu i vizualizace a je to docela příjemná zábava. Zkrátka jen zavřete oči a představujte si, jak by měl vypadat váš ideální den, jaké vlastnosti by měl mít váš ideální muž, po kterém toužíte, jaká by měla být náplň práce vašich snů. Ale pozor! Své představy si užívejte, ale zbytečně těsně se na ně neupínejte. Tak byste mohli pozitivní energie zablokovat.

4. Zákon nepřipoutanosti
Jasné, je super mít muže, skvělou práci, dobré děti, dostatek peněz a modré z nebe. Avšak ani když vám tohle všechno naservíruje osud jako na stříbrném podnosu, neznamená to, že budete opravdu šťastná. Štěstí je totiž ve vás a nikdo a nic na světě vám ho na věčné časy nezaručí. Svá přání vnímejte jako možnosti, které vám život nabízí, nikoli jako podmínky ke štěstí.

5. Zákon dávání a přijímání

Jedním z nejzákladnějších principů vesmíru je: Kdo dává, ten dostává. O tom mi kdysi vyprávěla i známá koučka Marie Diamond, která má třeba i toto pravidlo: Když potká někoho, kdo potřebuje finanční pomoc, dá mu tu největší papírovou bankovku, kterou má v tu chvíli v peněžence. Takto pomohla ženě s dítětem a dala jí v té době své poslední peníze – nu a zanedlouho se jí podařilo uskutečnit její sen o vlastní firmě a o peníze od té doby neměla nouzi.

Kam dál?

Dne 23. května přichází OHNIVÝ ÚPLNĚK ve Střelci. Co jste zaseli, to sklidíte

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Další články