Lukašenko se setkal s Putinem a pak se to stalo: Náhlá hospitalizace v nemocnici, vůdce údajně umírá

1023
Sdílejte

Návrat do Běloruska? 

Běloruský prezident se dlouho neobjevoval na veřejnosti. Ke změně došlo teprve nedávno, ale na nejnovějších fotografiích vypadá jako vosková figurína. Dne 23. května, se pro zhoršený zdravotní stav omluvil ze své absence na veřejných akcích. Dodal, že neumírá. Podle informací opozičního portálu Belaruski Hajun Lukašenko přiletěl do Minsku 25. května kolem osmé hodiny večer. „Z letiště se prezidentská kolona přesunula až k sídlu běloruského prezidenta. Informace, které šíří Valerij Cepkalo, že prezident Lukašenko je hospitalizován v Moskvě, momentálně nemůžeme potvrdit,“ informuje portál na Twitteru . 

Opozice 

Lídrka sjednocené běloruské opozice Svetlana Cichanovská k současné situaci jen dodala, že je třeba se připravit na jakýkoli scénář. 

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články