Lukašenko se setkal s Putinem a pak se to stalo: Náhlá hospitalizace v nemocnici, vůdce údajně umírá

1023
Sdílejte

O situaci informoval běloruský opoziční politik Valerij Cepkalo, který se vyjádřil na ruské sociální síti Telegram. “ Dle dosavadních informací byl Lukašenko po setkání s Putinem za zavřenými dveřmi náhle převezen do nemocnice v Moskvě. Lékaři vyhodnotili jeho stav jako kritický a poznamenali, že nebyl nakažen žádnou přenosnou nemocí. Kromě toho dodali, že situace se může zopakovat,“ napsal Cepkalo .

Po náhlé změně Lukašenkova zdravotního stavu se začaly objevovat spekulace o možné otravě, kterou si měl objednat Kreml. Podle Cepkala jsou podobné názory přirozené. „Lukašenko měl problémy iv minulosti, ale Bělorusko se to snažilo umlčet. Nyní nechávají všechno otevřené, aby nevznikly další podezření. Prezidentský letoun se dokonce vrátil zpět do Minsku,“ pokračoval . Jak informuje Ukrajinská Pravda, prezident Lukašenko se ve čtvrtek 25. května zúčastnil setkání Vyššího euroasijského ekonomického fóra v Moskvě, kde se veřejně vyjádřil, že v rámci bilaterálních vztahů Rusové začali přemísťovat jaderné zbraně na území Běloruska.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články