Devětašedesátiletá Albína se stará o svého postiženého pravnuka. Na rehabilitaci nejsou peníze a tohle je chlapcova jediná šance!

1521
Sdílejte

2. Na rehabilitaci chlapce nejsou finanční prostředky

Michal vyžaduje 24/7 péči. Paní Albínu až do května podporoval v péči o chlapce manžel. Bohužel zemřel. Po jeho smrti se musí postarat o všechno sama  , a to je velká fyzická námaha, protože chlapec se nedokáže sám ani posadit. Ještě větším problémem jsou obrovské náklady na léčbu. Michal vyžaduje intenzivní a pravidelnou rehabilitaci. Toto je jeho jediná šance na život. Příležitost, která stojí hodně.

– Michaela miluji víc než svůj vlastní život, je pro mě nejdůležitější, ale nemůžu mu pomoci jen s láskou a neumím ho rehabilitovat, to dělají kvalifikovaní rehabilitátoři. Je to neuvěřitelné, ale Michaelova rehabilitace stojí 1000 eur měsíčně – přiznává prababička.

To je nad schopnosti prababičky, ačkoli o pomoc žádá jen stěží. Kromě toho Michal potřebuje také autosedačku, která mu umožní cestovat na návštěvy u lékaře. Z té staré už vyrostl. Cena takové sedačky je téměř 3 400 EUR. Na portálu zrzutka.pl probíhá finanční sbírka na chlapcovu záchranu.

Kam dál?

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

V České republice se připravuje novela, která má za cíl úplně zakázat tělesné tresty. Působí to částečně absurdně

6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

Další články