Zebra roláda s jemným krémem – dezert, který budete připravovat každý víkend!

4852
Sdílejte

V první části přidáme olej, lžíci ušlehaných bílků a mícháme do hladka. Do druhé části nasypeme kakaový prášek, trochu promícháme, poté do pěny přidáme lžíci bílků a znovu promícháme. Poté do každé části směsi postupně přidávejte lžíci ušlehaných bílků a ihned promíchejte. Takto postupujeme, dokud nespotřebujeme všechny bílky.

Pekáč přikryjeme papírem, po celé ploše rozetřeme „bílou“ kompozici a poté pomocí cukrářského sáčku rozprostřeme kakaovou kompozici.

Pomocí běžné lžíce vytvoříme náhodný vzor a vršek vložíme na 20 minut do trouby vyhřáté na 180 stupňů. Po upečení ihned otočíme, sejmeme pečicí papír – po sloupnutí vložíme zpět na pult a pult pevně srolujeme. Nechte takto 15-20 minut.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články