Syn po smrti matky vyhodí svého 90letého otce z domu a tvrdí, že dědictví patří jen jemu!

2038
Sdílejte

Když zemřela žena staršího muže, cítil se osamělý, ale myslel si, že zbytek života stráví v klidu ve svém domě. To ještě netušil, že ho vlastní syn odkopne a znepříjemní mu život.

Nicolás Chumbimuni žil klidně ve svém domě v Atě v Peru, dokud mu nezemřela žena. Když se starší muž vyrovnával s nenahraditelnou ztrátou, viděl, jak se synův přístup k němu a jeho dceři změnil.

90-letý muž chtěl strávit zbývající léta svého života v klidu, ale jeho syn udělal nemyslitelné, aby změnil jeho život na noční můru. Zatímco většina starších občanů v jeho věku by se už neměla ničeho obávat, Nicolás se stal obětí špatných plánů svého syna. Muž netušil, že jeho syn se ukáže být tak necitlivý.

Skrývání svých skutečných úmyslů

Když Nicolásova žena onemocněla, dovolili svému synovi Josému Carlosi Chumbimunimu bydlet s nimi v jejich dvoupatrovém sídle a Jose zůstal bydlet ve vyšším patře. Jeho otec však neznal jeho skutečné úmysly. Nicolás řekl :

„Řekl, že se o nás postará, ale byla to lež.“

Muž zůstal v domě svého otce a tvrdil, že se tam má starat o své rodiče. Svůj skutečný motiv skrýval, dokud jeho matka nezemřela. Teprve tehdy si Nicolás uvědomil, proč jeho syn zůstal tak dlouho v jejich domě.

Kam dál?

Polský ministr obrany prohlásil, že by Varšava mohla Kyjevu pomoci s navracením ukrajinských občanů v branném věku. Mezi tamními Ukrajinci to vře

Neobvyklé chování ženy z Ostravska : Pod různými pseudonymy žádá lidi o darování zvířat, zejména psů, aby je následně dala do útulku

Náhlou vlnu nakažených norovirem hlásí z německého Stuttgartu. Na festivalu se nakazilo 700 lidí. Úřady hledají příčinu

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Další články