Pravda o osudové lásce Bartošové. Sepéši ji prý nemiloval, byla mu na obtíž

10633
Sdílejte
Velkou láskou Ivety Bartošové byl její kolega Petr Sepéši, který tragicky zahynul po srážce s vlakem. Zpěvačka ho nade vše milovala, ale ze strany jejího partnera to zřejmě nebylo tak opětováno.
Sepéši zemřel velmi mladý ve věku 25 let. Kdyby neskonal za těchto tragických okolností, v dubnu by slavil své 63. narozeniny. Jeho smrt velmi zasáhla zejména Ivetu Bartošovou. Česká zpěvačka byla do něj bláznivě zamilovaná az jeho ztráty se nedokázala nikdy vzpamatovat. Zřejmě i to se podepsalo pod jejím zhoršeným psychickým stavem.
Ale zdá se, že velká láska byla jen jednostranná. Manažer Tomáš Gottlieb prozradil, že jejich vztah nebyl zdaleka tak ideální, jak se prezentoval na veřejnosti. „Nikdy ji nemiloval. Byla mu spíše na obtíž. Když si přivedl dívku, vyváděla neuvěřitelné scény. Bouchala do zdi hrncem, křičela, plakala. Časem jsem ji musel zamknout,“  odhalil pravé pozadí jejich soužití. Gottlieb měl o jejich lásce nejlepší informace, protože párku v té době pronajal jeden z pokojů v jeho domově.
O tragickém dni vyprávěla víc i Ivetina máma Svatava. Bartošová byla v době nehody u svých rodičů, kde měla podstoupit operaci mandlí. „Petr byl úžasný. Byl tak chytrý a upovídaný blonďáček. Moc se nám líbil. Byli spolu něco přes rok a Petr pak zemřel. Když se to dozvěděl manažer Tomáš Gottlieb, zavolal na policii do Frenštatu, protože jsme neměli doma telefon, aby nám oznámil, co se stalo a aby Ivetka zůstala doma a necestovala do Prahy,“ vyprávěla pro Blesk o nepříjemné události . Iveta prý v době telefonátu spala, proto se jí to rozhodli říci až ráno.
Podle manažera za Sepéšiho nehodu může jeho netrpělivost. Zpěvák nerespektoval červená světla a závory. Jelikož už na přejezdu čekal dlouho, přesto se vydal přes koleje, kde došlo ke srážce s vlakem. Iveta podle své mámy zvládala tuto zprávu velmi těžko a její blízcí měli obavy o zpěvaččino zdraví.

Kam dál?

Pamatujete si na fešáka z Pobřežní hlídky? Překvapí vás, jak David Charvet vypadá a čím se živí

Matka zastřelené studentky na filozofické fakultě vyčetla ministru vnitra Vítu Rakušanovi nedostatek empatie : „Necítím z vás úctu a respekt.“

Na utajený pohřeb Josefa Laufera přišli jen úzká rodina a nejbližší přátelé : Zdeňka Trošku ovládly emoce, na konci zazněl potlesk

Soukup přijel pro dceru i s advokátkou, odjel bez ní. „Róza už je dva dny nemocná. „Dorazil s teploměrem, nepromluvil, jen Róze změřil teplotu a celé si to natáčel,“

Agáta Hanychová bude mít dvojčata. Z ruky jí to vyvěštil zpěvák Jan Bendig

Další články