Pokud pociťujete silnou únavu, vyzkoušejte těchto 7 přírodních prostředků!

1264
Sdílejte

4. Cvičení
Cvičení zvyšuje energii, protože zvyšuje vaši srdeční frekvenci. Podle portálu Stylecraze vám také pomáhá lépe spát. Velmi užitečné jsou aerobní cvičení, jóga a tai-či. Pokud se cítíte unavení, neváhejte si udělat krátkou procházku, která vám dodá energii.

5. Spánek
Správný spánek je nejlepším lékem, tvrdí portál Best Health. Zdůrazňuje, že je důležité vstávat každé ráno ve stejnou dobu, abyste udrželi své tělo v rytmu. Pokud potřebujete spánek navíc, měli byste jít večer dříve spát.

6. Životní prostředí

Udržování čistoty je velmi důležité, když si chcete odpočinout. Stylecraze uvádí, že každý den stačí několik minut k tomu, abyste udržovali svůj pokoj v čistotě, abyste si mohli lépe odpočinout.

7. Poloha těla

Pokud zjistíte, že se necítíte dobře, Best Health říká, že můžete zkusit ležet a zvednout nohy nad hlavu. Tím se zvýší průtok krve do vaší hlavy. Může to také zvýšit vaši energii.

Experimentováním můžete najít nejlepší způsob, jak vyléčit svoji chronickou bolest, nestojí to za to? Před zavedením jakékoli léčby se poraďte se svým lékařem.

 

Kam dál?

Jak zjistíte, že máte ve střevech parazity – SOS příznaky!

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Další články