Něco tak dobrého jste určitě ještě nejedli – palačinky se zelenou cibulkou a natvrdo vařenými vejci

19912
Sdílejte

Na náplň – zelenou cibulku nakrájíme nadrobno, ocásky i bílou část.

Když jsou vejce uvařená, vychladíme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky, poté smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí a přidáme ke kefírové směsi.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články