9 psychologických důvodů, které rozhodují o tom, kvůli čemu se do vás někdo zamiluje. Toto se opravdu vyplatí vědět!

1475
Sdílejte

Důvod č. 5

Možná vás nepřekvapí, žena atraktivitu má vliv i vaše tělesná výška. Všimněte si, že ženy si hledají muže, kteří jsou o něco vyšší než oni.

Důvod č.6

Dobrodružství a adrenalin umí se zamilováním udělat velké divy. Při rande proto vědci doporučují zařadit nějakou strašidelnou historku nebo vlastní adrenalinovou zkušenost. Je také dobré místo kavárny zajet na horskou dráhu, skočit si padákem, nebo při návštěvě kina si zvolit za film dobrý horor.

Důvod č. 7

Pokud se vám líbí někdo z okolí, je velmi pravděpodobné, že nějaký ten románek spolu přežijete. Stále se potýkáte například. už jen v obchodě, a podle vědců toto šance na zamilování velmi zvyšuje.

Důvod č. 8

Chovejte se pozitivně, usmívejte se a nechte vyzařovat své příjemné teplo. Jak ukazuje výzkum, i toto zvyšuje vaši atraktivitu.

Důvod č. 9

A nakonec máme pro vás, pro někoho možná velmi překvapivý důvod, proč se dva do sebe zamilují. Ten důvod je znát se. Jak jednoduché však? Ale právě v jednoduchosti se skrývá síla. Jeden z vědců provedl pokus se dvěma lidmi, kteří se navzájem neznali. Ti si během 45 minut dávali 36 otázek a výsledkem byl vztah.

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články