3 TOP krémy na zákusky a dorty: Pozvednou vaše dezerty na vyšší úroveň a budou chutnat lépe než z cukrárny!

2183
Sdílejte

Potřebujeme:
500 g oleje
1 plechovku kondenzovaného mléka
1/2 šálku karamelu (buď koupeného nebo domácího)

Postup:
Máslo si opět vyšlehejte do pěny, přidejte kondenzované mléko a nakonec zašleháme karamel, dokud nevznikne kompaktní hladký krém. Je to opravdu velmi rychlé a snadné!

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články