3 TOP krémy na zákusky a dorty: Pozvednou vaše dezerty na vyšší úroveň a budou chutnat lépe než z cukrárny!

1359
Sdílejte
Kávový krém
Potřebujeme:
  • 500 g másla – změklého ale studeného
  • 1 plechovku kondenzovaného mléka
  • 3 PL horké vody
  • 2 lžičky granulované kávy
Postup:
  1. Do šálku si nalijte 3 lžíce horké vody a rozmíchejte s kávou. Nechte úplně vychladnout. Máslo si vyšlehejte do pěny a následně opět zašleháme kondenzované mléko.
  2. Kondenzované mléko by mělo přidávat studené přímo z chladničky. Nakonec důkladně zašleháme kávu. Hotovo!

Karamelový krém

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články