TOHLE vážně přehnala ! Studená sprcha pro Slováčka. Slova jeho dcery by nechtěl slyšet žádný otec!

42192
Sdílejte

Kdo by si kdysi pomyslel, že idol mnoha mužů, atraktivní herečka Dagmar Patrasová, bude jednou velké části veřejnosti na posměchu. Utrápila se podle všeho až k alkoholismu kvůli sedmi let trvající „oficiální“ nevěře svého manžela Felixe Slováčka s jeho o 30 let mladší milenkou Lucií Gelemovou. To už sice skončilo, ale Felix si nedá stále se ženami klid, přičemž rozhodně není ani zdaleka krasavec. Se ženami to ale prostě ví a jistě mu k tomu pomáhá jeho popularita v showbyznysu.

Na rozdíl od otce je introvertnější a má ráda komornější oslavy, respektuje ale i otcovy představy. „Otec je jeden z mála v naší rodině, který má rád takové obrovské oslavy,  já tomu moc nedávám, potřebuji jen své blízké,“ pojmenovala jeden z mnoha rozdíl vlastností v porovnání s otcem.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články