NEHORÁZNÉ, co udělali dítěti, protože bylo zlobivé: ,,Nevěděli jsme, že to, co děláme, je špatné.”

7502
Sdílejte

Nedávno se na internetu objevilo kontroverzní video, které vyvolalo pobouření mezi uživateli internetu. Mnoho lidí se skrčí, když vidí, jak se rodiče chovají ke svému dítěti. Byli obviněni z použití násilí vůči jejich synovi.

Plačící dítě

Není pochyb o tom, že péče o děti je obrovská zodpovědnost, která vyžaduje hodně pozornosti a péče. Rodiče a opatrovníci by měli jednat v nejlepším zájmu dítěte a zajistit jeho bezpečnost a blaho. Jakékoli porušování práv dětí by mělo být nahlášeno příslušným orgánům a pachatelé by se měli zodpovídat za své činy.

Savannah Glembin, celebrita sociálních médií, a její manžel Hank byli obviněni ze špatného zacházení s jejich synem Gunnerem. Na záznamu, který se dostal na internet, můžete vidět, jak zabalili dítě do fólie. Důvodem mělo být jeho špatné chování. Dvojice se rozhodla, že někdy „je to jediné východisko“.

Ve videu, které zveřejnil uživatel @Auntkaren0, je chlapcova otce vidět, jak balí dítě do balicí fólie a poté ho hodí na postel.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články