Jemný třešňový koláč s lahodným kokosovým krémem: Je to mňamka!

10379
Sdílejte
Příprava:
  1. Příprava krému: Pudinkové prášky uvaříme s cukrem a mlékem, poté vmícháme strouhaný kokos a také bílou čokoládu. Odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
  2. Želatina se namočí do vlažné vody.
  3. Smetanu vyšleháme na tuhou pěnu a po malých částech přimícháme k pudinkovému krému.
  4. Přidá se i vychladlá rozpuštěná želatina, poté se dobře promíchá a vloží se do chladničky.
  5. Příprava těsta: Vejce utřeme s cukrem do pěny, poté přidáme mléko a olej na vaření. Dobře promícháme a poté přidáme mouku, vanilkový cukr, kakao, pudinkový prášek a prášek do pečiva.
  6. Vyhnětené těsto rozdělíme na dva plechy na vystlaný plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů 15 minut.
  7. Scezené třešně volně vmícháme do 2/3 krému a rozetřeme na spodní plát. Přidáme druhý plát a potřeme zbylou 1/3 krému.
  8. Vanilkový cukr smícháme se strouhaným kokosem a nasypeme na krém.
Sdílejte tento úžasný recept i se svými přáteli :). Děkujeme!

Kam dál?

Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Další články