Vondráčková po 20 letech manželství pořádně překvapila! Toto o vztahu s Michalem přiznala!

14141
Sdílejte

Na oslavu jejich výročí chtěla vypadat co nejlépe. “ Právě se připravuji, sedím u kadeřníka s alobalem na hlavě. Na večer se hodím do malého gala,“ řekla zpěvačka o přípravách na oslavy kulatého výročí. Helena Vondráčková nikdy nepodceňuje svou vizáž, za léta jejího vystupování jako koncertní umělkyně ví, jak je důležité dobře vypadat. A jistě chce být hezká i pro svého milovaného manžela. Jako pár spolu působí vždy elegantně, a tak to bylo jistě i na výroční oslavě manželství.

Výročí oslavili v romantickém hotelu v kruhu nejbližších. „Doufám také, že to s manželem spolu ještě nějakou dobu vydržíme. Ne, že bychom spolu měli nějaké problémy, spíše myslím z hlediska zdraví,“ podělila se stále zamilovaná zpěvačka o své naděje i obavy . Helena měla před časem problémy se srdcem, ale snad je už všechno v pořádku, nepochybně i díky péči jejího pozorného manžela.

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články