V kolik hodin jste se narodili? S tím je velice úzce spojený váš osud !

97819
Sdílejte

Jejich hlavní výhodou pro milostný vztah je stálost a oddanost. Ale nemají štěstí ve svém osobním životě – jejich kariéra jim zabere veškerý čas.

Čtvrté období:

12:00 – 16:00.

Tito lidé jsou velmi zvědaví. Narodili se jako učitelé, matematici nebo trenéři osobního růstu. Nedokáží si představit život bez skandálů a osobních dramat.

12:00 – 14:00.

Jupiter je patronem těchto lidí. Mohou to být špatní studenti, ale jsou skvělými učiteli. Velmi často jsou žádáni o radu.

Jejich posláním je stát se profesorem nebo učitelem. Jejich vášní je cestování a hledání nových zážitků.

14:00 – 16:00.

Tito lidé jsou pod záštitou Pluta. Rádi pomáhají druhým lidem.

Sami jsou velmi sexy, takže si pro sebe vybírají stejné partnery. Mají neuvěřitelné charisma, které přitahuje ostatní, každý se s nimi chce přátelit.

Páté období:

16:00 – 20:00.

Tito lidé jsou aktivní a aktivní. Snaží se naučit něco nového, zkoušet neznámé, žít život naplno. Každé jejich šílené rozhodnutí je nicméně jasně naplánováno.

16:00 – 18:00.

Patronují je Venuše. Tito lidé mají buď pohádkové štěstí, nebo jsou úplnými poraženými. To jsou romantické povahy.

Příběh o Popelce je jejich oblíbený. Pro ostatní je příjemné a snadné s nimi komunikovat. Jsou ideální pro roli manželky nebo manžela.

18:00 – 20:00.

Jejich patronem je Merkur. Práce je pro jejich životy ústřední. Velmi se zajímají o své zdraví, proto často dodržují módní stravu a správnou výživu.

Je mezi nimi mnoho lékařů nebo lidí s lékařským vzděláním. Jiní se potloukají po síti a rádi hrají počítačové hry a programují.

Šesté období:

20:00 – 00:00.

Jedná se o lidi se silným charakterem, přirozeně se rodícími vůdci. Je těžké je vyvést z cesty a přesvědčit je o něčem. Jejich sebevědomí je jejich hlavní výhodou a zároveň nevýhodou.

20:00 – 22:00.

Slunce je jejich patronem. Jeviště je místem, kde odhalí všechny své talenty. Jsou plní vášně a lásky, vědí, jak flirtovat od narození. Zamilovali se téměř na první pohled. Cítit se a chovat se téměř jako filmové hvězdy.

22:00 – 00:00.

Lidé narození v této době jsou sponzorováni Měsícem. Rádi se starají o ostatní. Nejdůležitější věcí v životě je rodina, vidí se v ní jen v roli hlavy. Mohou mít nad lidmi obrovskou moc.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články