Postup přípravy:
1. Připravíme si těsto. Vezmeme misku a dáme do ní mouku, změklou heru a zakysanou smetanu a rukama vypracujeme hladké těsto. Necháme alespoň hodinu v chladničce odpočinout, poté dáme na pomoučněné (hladkou moukou) desku, vyválíme placku a vykrájíme například sklenicí.
2. Rozmícháme vajíčko s pepřem. Koření dejte podle své chuti. Na vykrojené kolečko dáme klobásku a opět potřeme ochuceným vajíčkem. Položíme na to druhé kolečko, potřít opět vejcem a nakonec posypat sýrem.
3. Upečeme dozlatova.
Kam dál?
- Pařížské trubičky máčené v čokoládě: Když je ochutnáte, zamilujete se do nich!
- Bez tohoto by u nás nebyly Vánoce! Neodolatelný domácí likér – BAILEYS – jen ze 4 ingrediencí… musíte jej vyzkoušet !
- Tvarohové koláčky s kokosem: Všechny kamarádky chtěly recept, když jsem je nabídla ke kávičce !
- Tvarohová lahůdka z hrnečku: Úžasný šťavnatý koláč připraven za 15 minut – pro mou rodinu číslo 1 !