Postup:
1. Vejce rozšleháme metličkou, pudink smícháme s mlékem.
2. V poměrně velkém hrnci rozpusťte máslo na mírném ohni, přidejte cukr a vanilkový cukr, míchejte, dokud se nerozpustí. Přidejte tvaroh a míchejte, dokud není vše homogenní (stále zahřívejte na mírném ohni).
3. Zalijeme rozmíchanými vajíčky a pudinkem s mlékem a poté vaříme 10-15 minut na mírném ohni za stálého míchání, dokud hmota zřetelně nezhoustne a nezíská sametovou konzistenci.
4. Na spodek pekáče poklademe vrstvu sušenek a poklademe na ně polovinu horké tvarohové hmoty.
5. Přikryjeme vrstvou kořeněných sušenek a vysteleme druhou částí tvarohové hmoty.
6. Přikryjeme další vrstvou sušenek.
7. Poleva: Ve vodní lázni rozpusťte mléčnou a bílou čokoládu v samostatných miskách, přidejte asi 2-3 polévkové lžíce mléka, abyste získali hustou, ale zcela tekutou konzistenci.
8. Počkejte, až čokoláda mírně vychladne a poté nalijte na koláč, přičemž pomocí párátka vytvořte vzory.
Dobrou chuť!❤️😋
Kam dál?
- Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !
- PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !
- Vánoce se blíží… je čas na sladkou poctivě vyrobenou, voňavou vánočku
- Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou