Rychlé, masové karbanátky na plechu. Zapomeňte na dlouhé stání u sporáku!

9403
Sdílejte
  • Toto jídlo šetří čas i peníze, protože díky zelí spotřebujete méně masa. Na chuti však neuberete, právě naopak. Jedinečná kombinace mletého masa a zelí vám poskytne skutečný gurmánský zážitek!

Potřebujeme:
  • 300 g mletého masa
  • 300 g kapusty
  • 2 brambory
  • 2 PL zakysané smetany
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • sůl a pepř podle chuti
  • další koření nebo bylinky podle chuti

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články