Rychlé, masové karbanátky na plechu. Zapomeňte na dlouhé stání u sporáku!

9267
Sdílejte
  • Toto jídlo šetří čas i peníze, protože díky zelí spotřebujete méně masa. Na chuti však neuberete, právě naopak. Jedinečná kombinace mletého masa a zelí vám poskytne skutečný gurmánský zážitek!

Potřebujeme:
  • 300 g mletého masa
  • 300 g kapusty
  • 2 brambory
  • 2 PL zakysané smetany
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • sůl a pepř podle chuti
  • další koření nebo bylinky podle chuti

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články