Pokud hledáte lehčí, ale chutné a syté jídlo, při kterém si zaručeně budete olizovat všech 10 prstů, tento recept musíte vyzkoušet!

11019
Sdílejte
Příprava:
  1. Zelí nakrájejte na čtvrtiny, ale dbejte na to, aby v ní zůstaly tvrdé části, jinak se listy rozpadnou. Potom zelí vložte na 5 minut do vroucí vody.
  2. V samostatné misce smíchejte 3 vejce, sůl a pepř podle chuti. Do samostatné misky můžete dát strouhanku.
  3. Vezměte kousek zelí, namočte ho do vajíčka, poté do strouhanky, poté opět do vajíčka a opečte ho na rozpáleném oleji.
Je to výborné!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články