Pokud hledáte lehčí, ale chutné a syté jídlo, při kterém si zaručeně budete olizovat všech 10 prstů, tento recept musíte vyzkoušet!

11096
Sdílejte
Příprava:
  1. Zelí nakrájejte na čtvrtiny, ale dbejte na to, aby v ní zůstaly tvrdé části, jinak se listy rozpadnou. Potom zelí vložte na 5 minut do vroucí vody.
  2. V samostatné misce smíchejte 3 vejce, sůl a pepř podle chuti. Do samostatné misky můžete dát strouhanku.
  3. Vezměte kousek zelí, namočte ho do vajíčka, poté do strouhanky, poté opět do vajíčka a opečte ho na rozpáleném oleji.
Je to výborné!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články