Strach o známého herce, je NEZVĚSTNÝ! Jel na výlet do hor, náhle se zhoršilo počasí !

8175
Sdílejte

‚Julian Sands zřejmě doplatil na svou zálibu, když už v minulosti mluvil o své velké lásce k turistice a horolezectví, píše portál Independent . „Být blízko vrcholu hory během nádherného chladného rána,“ tak zněla jeho definice šťastného momentu. Když se minulý pátek vydal na túru do jeho oblíbených hor v Kalifornii, jistě musel vědět, že tam už několik týdnů zuří smrtící bouře a prezident Joe Biden proto vyhlásil v oblasti stav katastrofy. Je známo, že z Montecita, kde bydlí i princ Harry s manželkou Meghan a jejich dětmi, museli evakuovat všechny obyvatele kvůli přívalovým dešťům.

Když byl Sands v pátek 13. ledna přibližně v 19:30 místního času nahlášen manželkou jako pohřešovaný, okamžitě zareagovaly pátrací a záchranné posádky. Začaly pátrání, které však ztěžovaly výstrahy před nepříznivým počasím a podmínkami na trase a po 24 hodinách musely pozemní týmy odvolat kvůli riziku lavin. „Pokračujeme však v pátrání pomocí vrtulníku a dronů, když to počasí dovolí,“ uvádí se v jejich prohlášení. Za poslední čtyři týdny reagovali na 14 výjezdů na horu San Antonio, která je místním známá jako Mount Baldy. Varovali proto turisty, aby se vyhýbali této oblasti. „Je mimořádně nebezpečná a do problémů se dostávají i zkušení turisté,“ uvedlo záchranářské oddělení.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články