Cuketové placky: Velmi jemné a křupavé!

9888
Sdílejte
Příprava:
  1. Vmícháme směs na palačinky.
  2. Přidáme nastrouhanou cuketu (já jsem ji nakrájela na pásky.
  3. Rukama vytvarujeme a osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
  4. Umístěte na papírové utěrky, dokud se olej nevstřebá.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články