Cuketové placky: Velmi jemné a křupavé!

1493
Sdílejte

Cuketové placky zná snad každý. Jsou rychle hotové, chutnají skvěle a jsou parádní alternativou k mastným bramborákům plných sacharidů. Pokud si ale myslíte, že vás tento pokrm nemůže ničím překvapit, pravděpodobně jste ještě nezkusili cuketové placky připravit trochu jinak a s pomocí jedné vychtávky, díky níž budou krásně křupavé. 

 

Ingredience:
  • 3 celá vejce
  • 100 ml minerální vody
  • 25 dkg ostré mouky
  • 5 dkg měkkého másla
  • 1 cuketa
  • sůl a pepř podle přání
  • 350 ml vlažného mléka

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články